Ignifugacions i Impermeabilitzacions Daifoc - Barcelona - Solucions contra el foc
 
aïllament tèrmic ignifugacions impermeabilitzacions protecció activa

 
Inici
 
Productes
 
Distribució
 
Descàrregues
 
Contacte
 Aïllament Tèrmix:
Llana de Roca Projectada

Consultanos 630 729 558

Tornar a AÏLLAMENT TÈRMIC

Propietats de la llana de roca

L'estructura de la llana de roca conté aire sec i estable en el seu interior, de manera que actua com a obstacle a les transferències de calor, aïllant tant de temperatures baixes com altes.

Comportament acústic

A causa de la seva estructura multidireccional i elàstica, la llana de roca frena el moviment de les partícules d'aire i dissipa l'energia sonora, emprant-se com condicionador acústic per evitar reverberacions i ressons excessius. Així mateix s'empra com a absorbent acústic en sistemes "massa-moll-massa".

Comportament davant el foc

La llana de roca és un material no combustible, sent Classe A1 segons la classificació europea de reacció al foc dels materials de la construcció (Euroclasses). S'utilitza com a protecció passiva contra el foc en edificis, doncs conserva les seves propietats mecàniques intactes fins i tot exposada a temperatures superiors a 1000 º C.

Beneficis aplicat a l'agricultura

Gràcies a que és un material amb brins i que reté l'aire és ideal per cultivar de manera hidropònica diferents tipus de plantes i vegetals.

Residu de llana de roca

La llana de roca es classifica en el Catàleg Europeu de Residus com 17 06 04, "Material d'aïllament que no conté amiant ni substàncies perilloses".

Descàrrega PDF d'informació técnica. CLICA AQUÍ

 

Llana de Roca Projectada - Aïllament Tèrmic - Barcelona

© 2012 DESARROLLOS Y APLICACIONES IGNÍFUGAS SLU * Polígon Barcelonès C/Barcelona 5-7 Nau 5ºA * Abrera (Barcelona)
Tel. 93 770 13 31 *
mapa del lloc * Ignifugaciones Barcelona | Ignifugaciones Daifoc | RSS ignifugacions barcelona | blog ignifugacions barcelona

Ignifugacions Daifoc | Barcelona castellà català